Wat bieden wij

ONZE EXPERTISES

Consulting

Je kunt er niet meer omheen. Maar Cloud is een vrij vaag begrip. Net zoals de wolken aan de lucht zijn er vele vormen van Cloud. Public cloud, hybrid cloud, IaaS, PaaS, SaaS, native cloud, cloud-native, serverless, containerization. Een duizelingwekkend aantal termen dat alleen maar toeneemt. Dan zijn er ook nog eens verschillende Cloud-providers. Bekende namen als MicroSoft, Amazon en Google, maar ook minder bekende zoals RedHat, IBM, Alibaba, Oracle, CloudStack en SalesForce. Volg je het nog? De Cloud-experts van Blue Stack weten de weg in dit digitale wolkendoolhof. Zij begeleiden organisaties bij het opstellen van een Cloud-strategie en bijbehorende Cloud-architectuur.

 

Migratie

Bij de migratie naar een Cloud-omgeving komt een hoop kijken en kennis hebben van de Cloud is dan vanzelfsprekend een voorwaarde. Maar kennis hebben van de diverse IT-landschappen die over de jaren binnen organisaties zijn opgebouwd is minstens zo belangrijk. De Cloud-experts van Blue Stack hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring met complexe IT-omgevingen. Omgevingen die zijn omgebouwd vanuit legacy-systemen, databases, middleware, applicatie-servers, Java, webapplicaties en noem maar op. Wij kennen ze. En dus ook de valkuilen en de voordelen.

 

Cloud Native

Blue Stack heeft de Cloud-experts in huis om DevOps-teams te versterken. T-shaped professionals die hun mannetje staan op het vlak van Development én Operations. Door hun jarenlange ervaring met IT-systemen weten ze de Cloud-wereld ook te integreren met bestaande systemen. Blue Stack heeft full-stack experts beschikbaar voor diverse Cloud-technieken, denk aan: Docker Containerization, Kubernetes, ServerLess, MicroServices, API’s, AI, Python, Java, NodeJS en JavaScript. In combinatie met zowel Azure als AWS als Google, maar ook met RedHat OpenShift of Apache CloudStack. En kennen we het niet, dan zorgen we dat we het binnen no-time wél weten. Want nee verkopen, daar doen we niet aan.